Kryefaqja / THËNIE / Nderi dhe madhëria e çdo shqiptari varetë nga nderi dhe madhërija e Shqipërisë.

Nderi dhe madhëria e çdo shqiptari varetë nga nderi dhe madhërija e Shqipërisë.

“Nderi dhe madhëria e çdo shqiptari varetë nga nderi dhe madhërija e Shqipërisë. Është një llogari e lajthitshme ajo që të përbuzësh shokun me shpresë që të lartësosh veten tënde. Statujën e një njeriu të math nuk e shtien brenda në një gropë, pa e ngrenë në një piedestal të lartë, mbi një themel të shëndoshë. Në doni, pra, jini të nderuar dhe të mëdhenj, bëni më parë Shqipërinë dhe kombin shqiptar të jenë të veneruar e të naltësuar.” – MID’HAT FRASHËRI
Revista “Arsimtari”, 1922

Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Mulla Idriz Gjilani: Djalo mue m’ka lind nana shqiptar e jo turk

“Djalo mue m’ka lind nana shqiptar e jo turk. Mue nuk më lindi nana me …

Leave a Reply

Loading...