Kryefaqja / LAJME / Qeveria Kurti ndalon tubimet, s’ka fejesa e dasma njëherë!

Qeveria Kurti ndalon tubimet, s’ka fejesa e dasma njëherë!

Qeveria Kurti me qëllim të parandalimit të pandemisë Covid-19, ka ndërmarrë disa masa sa i përket lëvizjes.

Sipas propozimit, ndalohen të gjitha tubimet në të gjitha mjediset private dhe publike, të hapura dhe të mbyllura përveç kur është e domosdoshme.

“Ndalohen tubimet në të gjitha mjediset- private dhe publike, të hapura dhe të mbyllura përveç kur është e domosdoshme për të kryer detyrat e punës për parandalimin dhe luftimin e pandëmisë, si dhe ku lejohet distance në dy metra me të tjerët. Në rast të vdekjeve, në varrim mund tëmarrin pjesë vetëm anëtarët e ngushtë të familjes së të vdekurit dhe personat që kryejnë shërbimin e varrimit”.

Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Zv.kryeministri serb me preardhje shqiptare thotë se asnjë kompani në Serbi nuk do të përmbushë kërkesat e Kosovës

Zv.kryeministri i Serbisë dhe ministri i Tregtisë, Rasim Lajiq, ka thënë se asnjë kompani në …

Leave a Reply

Loading...