Kryefaqja / HISTORI / KRIMET GREKE / Rrëfimi i priftit grek: Kam parë kur grekët i therën çamët

Rrëfimi i priftit grek: Kam parë kur grekët i therën çamët

Grekët i bënë të gjitha të këqijat ndaj çamëve… e mbajtën vallen çame, por i përzunë çamët se nuk i donin”
“Unë e kam parë çfarë u kanë bërë grekët çamëve.. I kam parë të gjitha therjet që bënë grekët ndaj çamëve… I bënë të gjitha të këqijat ndaj çamëve…janë të gjitha dokumentetet… .”
Ky është rrëfimi i priftit grek, në një televizion të vendit të tij, për Çamërinë. Me sa duket, ai është i bezdisur nga të tjera probleme, por ka zgjedhur të shtojë edhe dëshminë e tij në këtë reagim të inatosur të priftit grek ndaj vendit të tij. “Vallen çame e mbajtën, thotë prifti ndërsa çamët i përzunë….”
Prifti grek shfaqet me rrëfimin e tij në një video e transmetuar në një media greke.

Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Genocidi grek ndaj Çamërisë dhe roli famëkeq i misionit britanik

Historia e marrëdhënieve shqiptaro-britanike ka një udhë të gjatë zhgënjimesh në dëm të tokës arbnore …

Leave a Reply

Loading...