Kryefaqja / LSHB / Jetësimi i Shqipërisë së Bashkuar kërkon unitet pa dallim feje, krahine apo ideologjie

Jetësimi i Shqipërisë së Bashkuar kërkon unitet pa dallim feje, krahine apo ideologjie

Tahir Veliu 

29 Korrik 2015

Procesi i pashmangshëm për jetësimin e shtetit kombëtar të shqiptarëve – Shqipërisë së Bashkuar kërkon unitet politik mbarëkombëtar pa dallim feje, krahine apo ideologjie. 
Shqipëria e Bashkuar si domosdoshmëri e kohës dhe si alternativa e vetme e realizimit të objektivave kombëtare është e lidhur ngushtë me një organizim të shëndoshë politik mbarëshqiptar. Nevoja e unitetit kombëtar është e domosdoshme për shkak të rrethanave historike në të cilat po jetojmë dhe përgjegjësinë historike të cilën po e bartim mbi supe. 
Në këto rrethana, kur fati i realizimit të objektivave kombëtare është më i kapshëm se kurrë, tendencat e shërbimeve sekrete sllavo-greke për prishjen e tolerancës fetare dhe nxitjen e përçarjeve fetare kanë vetëm një qëllim; sabotimin e çështjës kombëtare. Shqipëria e Bashkuar është mbi të gjitha!

Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Kastriot Berishaj: Sindromi vetëvrasës i shqiptarëve po tkurr terësinë territoriale të trojeve shqiptare! Ilir Meta dhe Anastas Janullatos janë zagarë të Greqisë shoviniste

“Ilir Meta, qeni i dekoruar nga Greqia dhe bythëlepirësi i antishqiptarit tjetër, Anastas Janullatos puthen …

Leave a Reply

Loading...