Kryefaqja / Tag Archives: Aurel Dasareti

Tag Archives: Aurel Dasareti

Urrejtja e pakufishme ndaj vetvetes

Nga Aurel Dasareti, USA, ekspert i shkencave ushtarake-psikologjike ([email protected])  Pederastët dhe pedofilët shqipfolës do të dështojnë në synimet e tyre kolaboracioniste për të shkatërruar Shqipërinë dhe shpërbërë Kombin Shqiptar. Qysh në fëmijëri kam dëgjuar (nga gjyshi) se në mesin e shqiptarëve ka shumë psikopatë që të nxitur nga xhelozia …

Më shumë

Identiteti Kombëtar – çfarë është ajo?

Nga Aurel Dasareti, USA, ekspert i shkencave ushtarake-psikologjike ([email protected]) Ne provojmë atë që është thelbësore brenda nesh dhe që nuk lidhet me botën e jashtme. Ashtu si rrezatimet e brendshme ato projektohen jashtë, kështu që nuk ka rëndësi objektive nëse i ndërtojmë në formën e miteve, rreziqeve, kënaqësive, zotave apo …

Më shumë

Edhe Perëndia vuan nga idiotizmi i shqiptarëve

Nga Aurel Dasareti, USA, ekspert i shkencave ushtarake-psikologjike ([email protected]) Unë (dhe familjarët e mi) nuk kam asnjë Konflikt Interesi në trojet arbërore. Aktiviteti im motivohet vetëm prej dashurisë ndaj atdheut të gjyshërve të mi. Ashtu që, detyra ime atdhetare (vullnetare) nuk është t`u jap shqiptarëve atë që është objektivisht më …

Më shumë
Loading...