Kryefaqja / Tag Archives: Edith Durham

Tag Archives: Edith Durham

Edith Durham

Shqiptarët nuk duan t’ia dijnë fare për fenë, ata i bashkonë kombi dhe jo feja.” Edith Durham Mary Edith Durham (Meri Edit Daram, 1863 – 1944) ishte udhëtare, artiste dhe shkrimtare e famshme angleze e cila u bë e njohur me vështrimet antropologjike të popujve ballkanas nga fillimi i shekullit …

Më shumë
Loading...