Kryefaqja / Tag Archives: Movement for United Albania

Tag Archives: Movement for United Albania

Albanian patriots took down the Greek flag in Himara!

A group called “Movement for a United Albania” announced on social networks that in the early morning hours today, December 4, they removed the Greek flag from the entrance of the old Albanian castle of Himara, which was raised 24 hours before and made headlines in the Albanian media, such …

Më shumë

EKSKLUZIVE: LSHB heq flamurin grek nga Kalaja e Himarës

Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar ashtu siç kishte paralajmëruar, sot më 4 dhjetor, në orët e hershme të mëngjesit hoqi flamurin grek në hyrje të Kalasë së vjetër të Himarës, që ishte vendosur para 24 orësh dhe që bëri buj në mediat shqiptare. “Së bashku me shunë anëtarë të Lëvizjes …

Më shumë

Shkup: Movement for United Albania held its promotional meeting

The Movement for United Albania was promoted in Shkup presenting their idea of physically uniting all Albanian territories in a single Albanian national country – United Albania. The political program of the Movement and the book “Platform for United Albania” of Tahir Veliu, who is also the President of this …

Më shumë
Loading...