Kryefaqja / Tag Archives: Shote Galica

Tag Archives: Shote Galica

QERIME HALIL RADISHEVA- SHOTË GALICA (1895 – 1927)

Nga Mehmet Bislimi Femra shqiptare në vazhdimësi është përballur me ashpërsitë e jetës. Mbi të rëndoi pesha e shekujve të robërisë, varfërisë, kanunit dhe padrejtësive të kohëve të ndryshme, rëndoi kobi e zia, loti e gjaku… Por, ajo për asnjë çast nuk u nënshtrua para sfidave të shumta gjatë rrugëtimit …

Më shumë
Loading...