Kryefaqja / KULTURË (page 7)

KULTURË

TË BIRTË E SHEKULLIT TË RI

Migjeni Na të birtë e shekullit të ri,  që plakun e lamë në “shejtnin” e tij  e çuem grushtin për me luftue  ndër lufta të reja  dhe me fitue…  Na të birtë e shekullit të ri,  filizat e një toke së rimun me lot,  ku djersë e ballit u pikonte …

Më shumë