Kryefaqja / LAJME (page 10)

LAJME

Lëvizja Për Shqipëri Të Bashkuar: Njofton Popullin Shqiptar

Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar Njofton Popullin Shqiptar së mbasë tri  oreve të mbajtjës së Kryetarit të LSHB-së në ndalim policor dhe bisedë provokuese e liroi nga mbajtja dhe arrestimi Kryetarit e LSHB-së z.Tahir Veliu.  I falemenderoi të gjithë veprimtarët dhe anëtaret e LSHB-së që u angazhuan dhe që u …

Më shumë

Lëvizja Për Shqipëri të Bashkuar: Reagon Ndaj Arrestimit dhe Mbajtjës së kryetarit të LSHB-së z. Tahir Veliu

Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar denon ashpër arrestimin dhe mbajtjen në bisedë  policore të kryetarit të LSHB  z.Tahir Veliut dhe njëherit i drejtohet opinionit publik shqiptar dhe atij ndërkombëtar që sa ma parë të bëjë presion të qeveria greke që ta liroi nga arresti z.Veliu, njëherit kryetarin e LSHB-së. Veliu …

Më shumë

Policia Kufitare Greke e Ndalon dhe Nuk e Lejon Kryetarin  e LSHB-së të futet në Çamërinë e Pushtuar. Veliu Shpallet Person Non Grata (Dokument)

Sot gjatë kalimit të kufirit shqiptaro-shqiptar në Kakavijë policia greke e ka ndaluar kryetarin e Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar z. Tahir Veliu, i cili u morr në bisedë. Z. Tahir Veliu akoma po qëndron në mbajtje nga policia greke.

Më shumë

Reagon Jonuz Musliu për shpalljen non grata të kryetarit të LSHB-së

Dje, policia serbe ka shpallur person non grata kryetarin e Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar Tahir Veliu-n, i cili së bashku me veprimtarë të tjerë të LSHB-së ishin nisur drejt Preshevës për promovimin e Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar dhe librit “Platforma për Shqipëri të Bashkuar.  Ndaj këtij vendimi të …

Më shumë

Policia serbe shpall person non grata kryetarin e Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar z. Tahir Veliu

Dje, policia pushtuese serbe pamundësoj që kryetari i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar z. Tahir Veliu të kaloj kufirin dhe të jetë në Preshevë në promovimin e Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar dhe promovimin e librit “Platforma për Shqipëri të Bashkuar”. Ndërkohë në Preshevë dhe pikërisht në vendin ku ishte …

Më shumë

Preshevë: Me 6 gusht Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar mban takim promovues

Nesër me 6 gusht në Preshevë, në ora 14:00 në VILA ADA do të bëhet promovimi i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar.Në këtë promovim do të bëhet: Shpalosja e Programit Politik të LSHB-së dhe Promovimi i librit “Platforma për Shqipëri të Bashkuar”.

Më shumë

Nesër në Shkup bëhet promovimi i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar

Ju ftojmë të merrni pjesë në promovimin e Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar në SHKUP Në këtë promovim do të bëhet: – Shpalosja e Programit Politik të LSHB dhe – Promovimi i librit “Platforma për Shqipëri të Bashkuar” Ora: 15:00 Data: 30 Korrik 2016 Adresa: OLD CITY TOWN     …

Më shumë

LSHB dhe Platforma për Shqipëri të Bashkuar u promovua në Tiranë

Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar, e cila synon bashkimin fizik të trojeve shqiptare në një shtet të vetëm kombëtar shqiptar – Shqipëri të Bashkuar u promovua në Tiranë. Në këtë promovim morrën pjesë delegatë nga gjitha trojet shqiptare dhe mysafir.  Në këtë takim u bë prezantimi i Programit Politik të …

Më shumë

Orari i nisjeve për takimin e LSHB-së në Tiranë

Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar organizon nisjen e anëtarëve të saj nga Prishtina, Drenasi, Komorani dhe Prizreni për në TIRANË. Të gjithë anëtarët që janë të interesuar të marrin pjesë në takimin e Tiranës i lusim të na kontaktojnë! Orari i nisjeve Për çdo informatë mund të na kontaktoni  +37744353498 …

Më shumë

Nesër në Tiranë bëhet promovimi i LSHB-së

Ju ftojmë të merrni pjesë në promovimin e Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar në Tiranë Në këtë promovim do të bëhet: – Shpalosja e Programit Politik të LSHB dhe – Promovimi i librit “Platforma për Shqipëri të Bashkuar” Ora: 15:00 Data: 23 Korrik 2016 Adresa: HOTEL DORO CITY     …

Më shumë