Kryefaqja / LAJME (page 30)

LAJME

Lëvizja Për Shqipëri Të Bashkuar: Njofton Popullin Shqiptar

Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar Njofton Popullin Shqiptar së mbasë tri  oreve të mbajtjës së Kryetarit të LSHB-së në ndalim policor dhe bisedë provokuese e liroi nga mbajtja dhe arrestimi Kryetarit e LSHB-së z.Tahir Veliu.  I falemenderoi të gjithë veprimtarët dhe anëtaret e LSHB-së që u angazhuan dhe që u …

Më shumë

Lëvizja Për Shqipëri të Bashkuar: Reagon Ndaj Arrestimit dhe Mbajtjës së kryetarit të LSHB-së z. Tahir Veliu

Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar denon ashpër arrestimin dhe mbajtjen në bisedë  policore të kryetarit të LSHB  z.Tahir Veliut dhe njëherit i drejtohet opinionit publik shqiptar dhe atij ndërkombëtar që sa ma parë të bëjë presion të qeveria greke që ta liroi nga arresti z.Veliu, njëherit kryetarin e LSHB-së. Veliu …

Më shumë

Reagon Jonuz Musliu për shpalljen non grata të kryetarit të LSHB-së

Dje, policia serbe ka shpallur person non grata kryetarin e Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar Tahir Veliu-n, i cili së bashku me veprimtarë të tjerë të LSHB-së ishin nisur drejt Preshevës për promovimin e Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar dhe librit “Platforma për Shqipëri të Bashkuar.  Ndaj këtij vendimi të …

Më shumë

Orari i nisjeve për takimin e LSHB-së në Tiranë

Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar organizon nisjen e anëtarëve të saj nga Prishtina, Drenasi, Komorani dhe Prizreni për në TIRANË. Të gjithë anëtarët që janë të interesuar të marrin pjesë në takimin e Tiranës i lusim të na kontaktojnë! Orari i nisjeve Për çdo informatë mund të na kontaktoni  +37744353498 …

Më shumë

Nesër në Tiranë bëhet promovimi i LSHB-së

Ju ftojmë të merrni pjesë në promovimin e Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar në Tiranë Në këtë promovim do të bëhet: – Shpalosja e Programit Politik të LSHB dhe – Promovimi i librit “Platforma për Shqipëri të Bashkuar” Ora: 15:00 Data: 23 Korrik 2016 Adresa: HOTEL DORO CITY     …

Më shumë