Kryefaqja / LSHB (page 16)

LSHB

Letër përshëndetëse Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar!

Përshëndetje të përzemërta Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar! Shkurt LSHB. me kryetar: Tahir Veliu. Një nismë e mire, një Lëvizje Politike Kombëtare e qëlluar, dhe e domosdoshme për kohën.  Kështu pothuaja se kanë filluar të gjitha partitë politike në mbarë hapsirat shqiptare, por më kalimin e kohës doli në pahë …

Më shumë

Shqipërinë, Kosovën dhe trojet e tjera të pushtuara të Shqipërisë, i rrezikon kjo klasë politike e çorientuar, servile, kriminale dhe anti-kombëtare

Prononcim: Tahir Veliu, kryetar i Lëvizjës për Shqipëri të Bashkuar Shqiptarët, padyshim që i janë gëzuar shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, si fazë e përkohshme në shërbim të synimit përfundimtar – jetësimit të Shqipërisë së Bashkuar, ashtu siç është sanksionuar në Kushtetutën e Republikës së Shqipërisë dhe betimin e Ushtrive …

Më shumë

LSHB po vazhdon fuqishëm aktivitetin, sot ishte me radhë Klina

Lëvizja për Shqipërinë e Bashkuar po vazhdon fuqishëm me aktivitetet e saj në të gjitha trojet etnike shqiptare, në rritjen e numrit të anëtarësisë, e veçanërisht në lidhjen shpirtërore të qytetarëve me platformën e saj për një Shqipëri të Bashkuar. Aktivistët e Lëvizjes për Shqipërinë e Bashkuar, sot kanë marshuar …

Më shumë

“Marrëveshjet ndërkombëtare u hartuan dhe u miratuan mbi shkeljen e së drejtës së vetëvendosjes së popullit shqiptar!

“Marrëveshjet ndërkombëtare u hartuan dhe u miratuan mbi shkeljen e së drejtës së vetëvendosjes së popullit shqiptar, duke mos njohur aktin juridik të 28 nëntorit të vitit 1912, prandaj vendimet e tyre janë të paligjshme ndërkombëtarisht dhe duhet të shpallen të tilla nga Asambleja e Përgjithshme e OKB-së, përkatësisht nga …

Më shumë