Kryefaqja / LSHB (page 18)

LSHB

Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar: Shkupi është Shqipëri!

Dje, në Shkup u bë promovimi i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar, që synon bashkimin fizik të trojeve shqiptare në një shtet të vetëm kombëtar shqiptar – Shqipëri të Bashkuar. Në këtë takim u bë prezantimi i Programit Politik të Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar, promovimi i librit “Platforma për …

Më shumë

LSHB SYNON QË TË BASHKOJ KOMBIN NË NJË SHTET KOMBËTAR

Procesi i krijimit të shteteve kombëtare në Gadishullin Ilirik ende nuk ka përfunduar, ne shqiptarët padyshim jemi rast konkret. Çështja koloniale e trojeve shqiptare duhet shtruar për zgjidhje në terësinë e saj, dhe kurrsesi të pranohen zgjidhje të pjesshme të cilat do ta rëndonin edhe më tej çështjen kombëtare. Në …

Më shumë