Kryefaqja / OPINION (page 3)

OPINION

Profesoresha shqiptare porosi prorektores maqedone: “Mund të shkosh nga ke ardhur, neve këtu na gjete”

GJYLA ÇELIKU Profesoresha shqiptare nga Shkupi, Gjyla Çeliku, në një deklaratë për Gazetën Lajm i është përgjigjur prorektores së universitetit “Kliment Ohridski”, e cila ka përdorur tone fashiste, duke thënë “nuk na duhet shiptari”. “Nga kjo deklaratë ju mund të shihni se si janë trajtuar studentët tanë në universitetet që …

Më shumë

Shefik Duraku/ Strategjia e LSDM-së ,,Përçajë dhe sundo”

Deri sa Bdi dhe Aleanca zhvillojnë ,,luftë” mediale se kush do udhëheqë me dikasterin e Shëndetsisë,Lsdm-ja veç më është duke udhëhequr atë dikaster përmes zv.Ministrit dhe normisht sa më shumë të zgjatë kjo situatë aq më mirë për Lsdm-në. Kjo është dhe strategjia e Lsdm-së ,,përçaj dhe sundo” dhe kuptohet …

Më shumë

AMERIKA NDIHMON SHQIPËRINË PËR KONTROLLIN E HAPËSIRËS AJRORE

Sipas kontratës, kompania do të marrë përsipër jo vetëm sigurimin e sistemit TPS-77 dhe instalimin e radarëve, por parashikohet një mundësi për mirëmbajtjen, për pjesët e këmbimit si dhe trajnimin e personelit shqiptar.Parashikohet që jo më vonë se gjashtë muaj pas datës së hyrjes në fuqi të kontratës, palët do …

Më shumë