Kryefaqja / TË NDRYSHME

TË NDRYSHME

Emina Çunmulaj ndihmon disa familje që jetojnë në varfëri ekstreme në rrethinë të Shkodrës (video)

Tronditet me varfërinë që ka pa në Shqipëri “Unë kam pa varfëri nëpër botë, kam kenë në ndihmat humanitare në Indi dhe Afrikë, por kur një nanë shqiptare dridhet e të kërkon ndihmë, ajo të ther në zemër”. Janë këto fjalët e Emina Çunmulaj, modeles së famshme shqiptare nga Tuzi …

Më shumë

EDHE KEK‒U PO “GODITET NGA E NJEJTA RRUFE” SI TREPҪA

Nga:Izet Ibrahimi   Këtu e shumë vite më parë, njërit prej rilindasëve, po i thotë i biri, “kam vendosur të merrem edhe unë me letra, njejtë sikur ju baba”, dhe Ai me shqetësim ja kthen: Jo, nuk të lejoj, unë e njoh kryeneçësinë tende, ti i pretendon ‘majet’, dhe ‘majet’ …

Më shumë

Fqinjët tanë i tmerron një Shqipëri e bashkuar dhe e fortë

Jemi një komb i vjetër mbi 5000 vjet, fqinjët tanë i tmerron një Shqipëri e bashkuar dhe e fortë dhe përpiqen të na përçajnë nëpërmjet mënyrave nga më të ndryshme, le të mos ua japim këtë kënaqësi. Vëllezër lë të qëndrojmë të bashkuar, vetëm kështu jemi të pamposhtur!

Më shumë