Kryefaqja / Uncategorized

Uncategorized

Në jug të Çamërisë së sotme, jeton gjaku im, gjaku yt, gjaku juaj, që nuk mund të falet e të tjetërsohet!

Trojet Iliro-pellazge dhe pretendimet e ekstremistëve grekë Nga Eglantina BAJRAMI Fuqitë e Mëdha, në 1913 për të penguar daljen e Rusisë në Adriatik si dhe për të kënaqur aspiratat territoriale të monarkive ballkanike, si Bullgarisë, Malit të Zi, Greqisë e Serbisë, të cilat kishin fituar luftën kundër Perandorisë Osmane, miratuan …

Më shumë

Dokumenti i CIA-s: Trojet shqiptare bashkohen në 2035

Në një kohë kur teza e bashkimit kombëtar sa vjen e artikulohet në qarqet e politikës mbarëshqiptare, një hartë e detajuar e një grupit ekspertësh pranë CIA amerikane parashikon që kjo gjë të ndodhë në vitin 2035. Rritja e ndikimit të shqiptarëve në politikat rajonale, si dhe mbështetja në rritje …

Më shumë

Greqia kërcënon me tone luftarake, Shqipëria tregon forcën

Vizita e delegacionit parlamentar shqiptar në Athinë nuk ka mundur të krijojë një klimë tjetër në marrëdhëniet politike mes Greqisë dhe Shqipërisë. Duket se deklarata e para disa ditëve e komisionerit, Johanes Hahn i cili foli për çështjen “çame” ka acaruar së tepërmi palën greke, e cila nuk ka nguruar …

Më shumë

Neranxi, Beleri dhe celulat e krimit të “Agimit të Artë” në Himarë me rezidenca fikse: Kemi garanci nga Berisha për mbështetje

Siç jeni në dijeni nga shkrimet tona të mëparshme biznesmeni dhe ish-Deputeti i Parlamentit Shqiptar Nikollaq Neranxi, po vijon përpjekjet e tij për të mbajtur ndezur përplasjen dhe debatin në Himarë, nisur për çështje pronash por që tentohet ti jepet orientim etnik. I mbështetur nga disa gazetarë të rënë nga …

Më shumë