ARTIKUJT E FUNDIT

  • Të luftojmë në shërbim të jetës

    Nga Aurel Dasareti, USA, ekspert i shkencave ushtarake-psikologjike ([email protected])  Kërcënimet dramatike ndaj mbijetesës së individit apo të kombit shqiptar na obligojnë të luftojmë në shërbim të jetës. Duhet të hapim rrugën për të shembur çdo dogmatizëm, çdo provincializëm dhe rivalitet të sëmurë midis nesh. *** …

    Më shumë
  • Cilën sipërfaqe, në cilët kufijë?!

  • Deri kur drejtësi politike në Kosovë! 

  • Profesor Milazim Krasniqi , po na i rrahin poetët !