Kryefaqja / Tag Archives: Eurokolonializmi

Tag Archives: Eurokolonializmi

Tiranë – Washington është rruga e vetme e jetësimit të Shqipërisë së Bashkuar

Tahir Veliu* Gjeografikisht, trojet shqiptare janë zemra e Europës kurse kombi shqiptar është djepi i civilizimit të lashtë europian. Shqiptarët, duhet kuptuar njëherë e mirë, se rruga e vetme drejt jetësimit të Shqipërisë së Bashkuar është ajo Tiranë – Washington, dhe kurrsesi jo, ajo e nënshtrimit, përbuzjes dhe eurokolonializmit modern …

Më shumë