Kryefaqja / Tag Archives: Hytbi Tarelli

Tag Archives: Hytbi Tarelli

In memoriam për artistin dhe bashkëveprimtarin Hytbi Tarelli

Artisti shqiptar Hytbi Tarelli u lind në vitin 1952 në luginën e bukur te Devollit në Shqipëri. Në moshën 10 vjeçare ai mori leksionet e para në art nga artistë të njohur të asaj kohe. Në vitin 1968 ai paraqet veprat e tij në një ekspozitë me shoqatën e artistëve. …

Më shumë