Kryefaqja / Tag Archives: Ismet Sopi

Tag Archives: Ismet Sopi

Shkronjat po shkëlqejnë, mu si shpata e Gjergjit!

Nga Ismet Sopi Prishtinë, më 12 gusht 2017 Autoritetet komunale, jo vetëm të kryeqytetit, por edhe ato nëpër komunat tjera të Kosovës, duhet t’i kushtojnë rëndësi më shumë mirëmbajtjes së shtatoreve të heronjëve që kanë kontribuar, sakrifikuar dhe kanë rënë për çështjen tonë kombëtare. Gjergj Kastrioti i tejkalon edhe kufijtë …

Më shumë