Kryefaqja / Tag Archives: Marinela Velaj

Tag Archives: Marinela Velaj

Fenomeni negativ gjithmonë e më shumë në rritje!!!

Marinela Velaj Shqiptari gjithmonë e ka pas zakon të tradhëtoj gjakun, idealin, vatanin e vet! Dhe kjo për shkak të interesit personal që vlen shumë – shumë herë më pak se KRENARIA KOMBËTARE. – Për fat të keq njerëz të till ekzistojnë ende. Shqipëria është një Komb që ka shumë …

Më shumë