Kryefaqja / Tag Archives: Platforma për Shqipëri të Bashkuar

Tag Archives: Platforma për Shqipëri të Bashkuar

Marin Mema & Tahir Veliu: Dy shqiptarët e shpallur “non grata” nga Greqia

Marin Mema, gazetar i televizionit Top Channel dhe Tahir Veliu, kryetar i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar janë dy shqiptarë të cilët janë shpallur të padëshiruar (“non grata”) nga autoritetet greke, si element që përbëjnë rrezik kombëtar për shtetin grek. Bëhet e ditur se emri i gazetarit Marin Mema dhe …

Më shumë

Zgjidhja e drejt e çështjes Çame është premisë për lirinë e Gadishullim Ilirik

Shkruan: Tahir Veliu, Kryetar i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar Nese deri dje, çështja e trojeve shqiptare nën pushtimin grek ishte vetëm një çështje për ne shqiptarët, sot ajo është çështje që ka marrë driten jeshile për zgjidhje edhe nga Bashkimi Europian. Tashmë, pas kaq shumë vitesh padrejtësi ndaj shqiptarëve …

Më shumë

Ja dallimi mes Shqipërisë së Bashkuar dhe “Shqipërisë së Madhe”

Pjesë e shkëputur nga libri “Platforma për Shqipëri të Bashkuar” me autor Tahir Veliu-n. Termi Shqipëri e Bashkuar, nënkupton asgjë më shumë apo më pak se sa territoret e banuara historikisht me shqiptarë autoktonë, pasardhës të padiskutueshëm, të vërtetuar shkencëtarisht, të pellazgëve dhe ilirëve. Shqipëria e Bashkuar nënkupton trojet shqiptare …

Më shumë

Policia serbe shpall person non grata kryetarin e Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar z. Tahir Veliu

Dje, policia pushtuese serbe pamundësoj që kryetari i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar z. Tahir Veliu të kaloj kufirin dhe të jetë në Preshevë në promovimin e Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar dhe promovimin e librit “Platforma për Shqipëri të Bashkuar”. Ndërkohë në Preshevë dhe pikërisht në vendin ku ishte …

Më shumë

LSHB dhe Platforma për Shqipëri të Bashkuar u promovua në Tiranë

Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar, e cila synon bashkimin fizik të trojeve shqiptare në një shtet të vetëm kombëtar shqiptar – Shqipëri të Bashkuar u promovua në Tiranë. Në këtë promovim morrën pjesë delegatë nga gjitha trojet shqiptare dhe mysafir.  Në këtë takim u bë prezantimi i Programit Politik të …

Më shumë

Nesër në Tiranë bëhet promovimi i LSHB-së

Ju ftojmë të merrni pjesë në promovimin e Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar në Tiranë Në këtë promovim do të bëhet: – Shpalosja e Programit Politik të LSHB dhe – Promovimi i librit “Platforma për Shqipëri të Bashkuar” Ora: 15:00 Data: 23 Korrik 2016 Adresa: HOTEL DORO CITY     …

Më shumë

Sot në Prishtinë zyrtarizohet Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar

Sot, në Prishtinë, bëhet promovimi zyrtarizues i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar. Shqiptarët nga të gjitha trojet shqiptare do të mbledhen në Sallen e Kuqe të Pallatit të Rinisë në ora 15:00.  “Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar synim kryesor ka bashkimin e trojeve shqiptare në një shtet të vetëm kombëtar …

Më shumë

Prononcim i ideatorit të LSHB-së që synon Shqipërinë e Bashkuar për KosovaPost

Nesër zyrtarisht në Prishtinë do të bëhet themelimi i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar. Është ky Tahir Veliu i cili vjen nga Drenica i cili ka vendosur të mbledh mysafirë të shumtë nga të gjitha viset shqiptare nga jugu deri në veri me qëllimin e vetëm bashkimin e trojeve shqiptare. …

Më shumë