Kryefaqja / Tag Archives: SHBA

Tag Archives: SHBA

Mediat greke në panik: Shqipëria e Bashkuar është e pashmangshme

Qasja e re e politikës zyrtare të Republikës së Shqipërisë ndaj çështjeve të pazgjidhura kombëtare, forcimi dhe shtrirja e lëvizjes mbarëkombëtare “Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar”, që synon çlirimin dhe bashkimin fizik të trojeve shqiptare në një shtet kombëtar shqiptar dhe ndryshimet gjeopolitike në rajon dhe botë kanë alarmuar mediat …

Më shumë

Tiranë – Washington është rruga e vetme e jetësimit të Shqipërisë së Bashkuar

Tahir Veliu* Gjeografikisht, trojet shqiptare janë zemra e Europës kurse kombi shqiptar është djepi i civilizimit të lashtë europian. Shqiptarët, duhet kuptuar njëherë e mirë, se rruga e vetme drejt jetësimit të Shqipërisë së Bashkuar është ajo Tiranë – Washington, dhe kurrsesi jo, ajo e nënshtrimit, përbuzjes dhe eurokolonializmit modern …

Më shumë